May 15, 2010

Shopping

Jag har hört att man ska ha en inriktning, ett tema på sin blogg. Jag känner mig rädd, naken och exposed. Kan ett tema vara all-inclusive? Jag kan ju inte begränsa mig till en sak. Jag startar en blogg till.
Tanken från början var ju att göra en blogg som är kopplad till herpes, på något vis, för att känna mig nyttig. The essence of Kat, nyckelord: NYTTA. Blä. Latent Lucia passade ju jättebra som namn (det gör det fortfarande), och jag ska nog hinna med en liten herpes blogg idag också, men det är ju i längden inte lika roligt att posta herpes eftersom jag fokuserar på bilder. Herpes har ju inga färger i verkligheten. Skalet betyder ingenting, utseendet ännu mindre här hos Latenta Lucia. Fast jag ger inte upp. Det MÅSTE gå att göra herpes snygg. Problemet är att herpes är smart, han går inte i klackar. Herpes är inget märke. Men så ska jag tukta en argbigga.



















Idag slog det mig att jag har tröttnat på att kritisera. Det är tråkigt att kritisera. En sådan enorm befrielse för mig att få denna snilleblixt. Jag har ju spenderat hela mitt liv med att analysera och kritisera, mig själv allra först och mest. Men Katarina, ditt liv är för dyrbart. Det sägs att insekter i en dröm betyder 'invading one's space'. Någon invaderar min sfär, vem här? Anmäl dig på Followers så jag vet. Att jag har fobi mot insekter visar på en psykisk störning hos mig som yttrar sig i förvirrad panik när flugan kommer flygande. Fel, när flugan låter, och jag inte vet var den är. Arrrghhgh. Min amygdala utsöndrar hormoner som gör mig fit for fight! Hur ska det gå med fisket då? Jag är gudskelov inte rädd för dragen, dessa underbara beten. Jag tror jag nöjer mig med att skapa en kollektion. Jag tycker ändå synd om fisken.













Så söt. =) Jag vill inte använda henne. Synd om fisken och betet.
Oj, nytt tema:
Traktorer, drag och herpes. One doesn't go without the other.

I am a sponge

I am a sponge. I suck in everything I can and live in symbios with my surrounding. I am surrounded by Mykorrhiza, but I am allergic to carbs I think, so I nourish on KNOWLEDGE. I lack chlorofyll and produce fruiting bodies.













No language, music, article, experiment or art is not for me. Too bad I dont have an orchid.
Lovely Lush's Miranda är dagens doft.